Contact Us,,en,Mlebu,,en,Ndaftar,,en,pandhu arah pilihan,,en,Android Spy Aplikasi,,en,fitur,,en,tuku Saiki,,en,Cara Instal,,en,FAQs,,en,Live Demo,,en,Spy Log telpon,,en,Telpon monitor,,en,recorder telpon,,en,Spying Pesen,,en,Dikirim / ditampa pesen teks,,en,Spying Lokasi,,en,lokasi GPS spying,,en,Maca cepet Pesen,,en,samsung,,en,Viber,,en,Facebook,,en,KIK,,hu,Snapchat,,sv,Spying Photographs,,en,Photos,,en,Buku alamat,,en,kontak,,en,Ngawasi Internet Gunakake,,en,History Browsing,,en,maca email,,en,Mlebu,,en,Email metu,,en,Spy LINE Messenger,,en,star,,en,stars,,en,votes,,en,saben,,en,kejaba,,en,Loading ..,,en,Spy On Line Messenger,,en,Sampeyan bisa ndeleng kabeh Line chatting obrolan ing telpon es campur kang tanpa ngerti,,en,SpyToApp ngijini sampeyan ndeleng kabeh obrolan LINE sing njupuk Panggonan liwat telpon target,,en,Kanthi lunak SpyToApp LINE Spy sampeyan bisa,,en,Lacak kabeh LINE chatting obrolan,,en,Ndeleng potret,,en,video lan muter klip audio,,en,Download dijupuk data saka akun SpyToApp online,,en | Login | Sign Up

Do you want to spy on any mobile phone within 5 minutes?

Let’s use the world’s most powerful spy software for smartphones – SpyToApp.

SpyToApp minangka perangkat lunak ngawasi lan nelusuri sing paling kuat kanggo telpon seluler,,en,Iku ngijini sampeyan kanggo ngawasi kabeh aktivitas piranti Android sembarang pengguna,,en,Iku gampang banget kanggo nginstal aplikasi iki ing sembarang ponsel sing pengin trek,,en,SpyToApp negara bagian wis rampung didhelikake ing aplikasi telpon lan ora bakal ditemokake ing telpon sing diamanake,,en,Piranti lunak ranging iki nglumpukake kabeh data lan lokasi pas saka telpon sing pengin dimonitor,,en,supaya sampeyan bisa nglacak utawa ngakses informasi kanthi ngetik saka PC utawa piranti nirkabel mung sawetara menit,,en,Kanggo wong tuwa,,en,Sing luwih maju masyarakat dadi,,en,sing luwih nambah evils sosial sing,,en,Evil sosial duwe akeh pengaruh negatif ora mung ing wong dewasa,,en,nanging uga ing bocah,,en. It allows you to monitor all the activities of any user’s Android device. It is very easy to install this application on any cellphone you wish to track. The state – of – the – art SpyToApp is completely hidden on the phone's applications and will never be found on the monitored phones. This tracking software gathers all the data and exact location from the phone you want to monitor, so you can track or access the information by logging in from a PC or wireless device in just a few minutes.

best spy app to protect family

For Parents

The more developed the society becomes, the more increasing the social evils are. The social evils have many negative influences not only on adults, but also on children.

android spy app to track bussiness

Kanggo Business,,en,Sawetara karyawan nggunakake telpon sel kanggo tujuan individu sajrone jam kerja lan bisa ngandhakake rencana bisnis rahasia perusahaan sampeyan marang perusahaan lawan,,en,Ngamanake telpon,,en,Saiki,,en,Smartphone digunakake kanthi akeh,,en,Sampeyan kerep nyimpen informasi pribadhi lan rencana bisnis sing penting ing ponsel,,en,Fitur Kita,,en,Ndelok Tèks Pesen,,en,Spy & amp; Pesen teks trek,,en,Maca saben pesen SMS sing dikirim lan ditampa ing ponsel target,,en,Spy On Lokasi telpon,,en,Ndelok ing lokasi GPS lan GPS tracking,,en,Ngerteni lokasi sing saiki liwat Google Maps karo SpyToApp piranti lunak ranging,,en,Lacak Sajarah telpon,,en,Kanthi diam-diam ngawasi telpon mlebu lan metu,,en,Deleng nomer telpon sing rinci,,en,jeneng kontak lan wektu panggilan,,en,Spy Viber Pesen,,en,Spy Viber Pesen,,en,Maca kabeh pesen kalebu sing dikirim lan ditampa,,en,Spy Snapchat,,en

Some employees use cell phones for individual purposes during work hours and they could disclose your company's secret business plan to opponent firms.

cell phone tracking app to secure you phone

Secure your phone

Nowadays, smartphones are widely used. You often store their personal information and important business plans on their mobile phone.

Our Features

  • spy text messages

    Spy Text Messages

    Spy & Track Text Messages. Read every SMS message sent and received on the target cell phone.

  • spy gps location

    Spy On Their Phone Location

    Spy on GPS locations and GPS tracking. Find out their current location via Google Maps with tracking software SpyToApp.

  • track call history free

    Track Call History

    Silently monitor incoming and outgoing calls. See detail phone numbers, contact names and call times.

  • spy whatsapp messages

    Spy Whatsapp Pesen,,en,Ngijini sampeyan kanggo ngawasi pesen Tampilan tanpa rooting telpon target,,en,Aja pengin log pesen teks Tampilan utawa ndeleng tanggal lan kaping telpon saka Cellphone wong kang,,en,SpyToApp ngijini sampeyan kanggo maca kabeh chats Tampilan ing telpon target,,en,Kanthi SpyToApp ngawasi lunak,,en,sampeyan bisa,,en,Lacak pesen,,en,Njaluk tanggal kaping saben pesen sing dikirim utawa ditampa,,en,Njaluk dhaptar jeneng utawa nomer saka wong-wong padha chatted karo,,en,Apa kowe kudu ing SpyToApp lunak Spy kanggo Whatsapp,,en,Apa anggota kulawarga sing nggunakake Tampilan ndhelikake chatting obrolan sing,,en,Apa gawe kuatir bab karyawan mbuang wektu apa sing WhatsApp,,en,Pengin ngerti persis apa lagi ngomong bab,,en,Carane bisa njaga mripat ing media padha wis nuduhake,,en

    Allows you to monitor WhatsApp messages without rooting the target phone.

  • spy viber messages

    Spy Viber Messages

    Spy on Viber Messages. Read all messages including the sent and received.

  • spy snapchat messages

    Spy Snapchat

    Sampeyan bisa kanthi gampang nglacak kabeh foto Snapchat,,en,video lan gambar ing ponsel wong tanpa ngerti,,en,Sampeyan bisa hack someones KiK lan maca pesen chatting,,en,Gampang njaluk kabeh pesen teks KiK sing dikirim lan ditampa,,en,Sampeyan bisa ndeleng kabeh obrolan obrolan Line ing ponsel wong tanpa ngerti,,en,Spy On Someone's Phone Panggilan,,en,Telpon sing wis direkam diunggah menyang akun pribadhi supaya bisa didownload ing wayah wengi,,en,Cara kerjane,,en,Sampeyan bisa mlebu kanthi FREE,,en,jam nyoba FULL fitur sadurunge tuku,,en,Pilih paket sing sampurna kanggo kabutuhan sampeyan lan ngrampungake wangun pesenan,,en,Sawise pembayaran digawe,,en,lisensi akun sampeyan otomatis nganyarke lan sampeyan bakal njaluk instruksi dikirim lewat email carane nginstal SpyToApp,,en,Instal & amp; Set-Up,,en,Unduh & amp; nginstal SpyToApp ing trek ponsel sampeyan,,en, videos and drawings on someone's cell phone without them knowing.

  • spy kik messages

    Spy KiK Messages

    You can hack someones KiK and read their chat messages. Easily get all sent and received KiK text messages.

  • spy line messager

    Spy LINE Messenger

    Spy On Line Messenger. You can view all the Line chat conversations on someone’s cell phone without them knowing.

  • call recorder free

    Call Recorder

    Spy On Someone's Phone Calls. Recorded calls are uploaded to your personal account to be listened to later.

How It Works

best spy app to protect family

1. Buy Now

You can sign up for a FREE 24 hours trial FULL features before buy it! Select the package that's perfect for your needs and complete the order form. Once your payment is made, your account license is auto upgrade and you’ll get emailed instructions on how to install SpyToApp.

android spy app to track bussiness

2. Install & Set-Up

Download & install SpyToApp on your track cell phone. Proses instalasi SpyToApp minangka angin alit lan cepet,,en,mung piranti sing disambungake menyang internet,,en,Cathetan,,en,Yen trek ponsel iku piranti Android, iku kudu Root kanggo nggunakake fitur FULL,,en,Mulai Monitoring,,en,Log menyang Panel Kontrol dhewe kanggo ndeleng data lengkap ing kabeh tumindak ing pangguna ing trek piranti target,,en,telpon recorder,,en,pesen teks,,en,gps lokasi,,en,track whatsapp,,en,viber,,en,facebook,,sk,& amp; kegiatan web,,en,Apa Klien Kita Ngomong,,en,CEO Nicolas Wiley,,en,Perusahaan saya duwe luwih saka,,en,karyawan lan,,en,cabang,,en,Aku nggunakake piranti lunak ngawasi kanggo manajemen,,en,Sawise masang aplikasi iki ing telpon seluler everyone,,en,Aku pancen kesengsem amarga piranti lunak iki nyimpen akeh wektu,,en,mbantu aku ngatur,,en,karyawan 'sanajan ana ing panggonan sing beda.,,en,Roman Jaime,,en, just the device connected to the internet.
Note: If the track cell phone is an Android device it will need to be Root to use FULL features.

cell phone tracking app to secure you phone

3. Start Monitoring

Log into your own Control Panel to view comprehensive data on all the user’s actions on a track your target device: calls recorder, text messages, gps locations, track whatsapp, viber, facebook,..& web activities.

What Our Clients Say

  • hack whatsapp messages

    Nicolas Wiley CEO

    "My company has more than 100 employees and 3 branches. I use this monitoring software for my management. After installing this application on everyone's mobile phone, I was really impressed because this software saved me a lot of time, it helped me manage 100% employees' activities even though they were in different places."

  • cell phone spy software

    Roman Jaime

    "Aku perangkat lunak iki minangka aplikasi paling apik lan perangkat lunak ngawasi paling apik kanggo telpon seluler,,en,Iku ngidini kula kanggo trek lokasi GPS lan ngawasi ponsel saka ngendi wae,,en,Aku nggunakake piranti lunak iki kanggo ngawasi anak-anakku lan aku sadhar yen iku pancene mbiyantu,,en,Fitur kasebut mbantu ngatasi anak-anakku.,,en,Lisa G Wham,,en,Piranti lunak iki pancen apik tenan,,en,Wis akeh fitur kayata lokasi trek GPS,,en,telpon lan pesen teks,,en,Aku pancene migunani amarga aku bisa ngawasi bojoku tanpa kuwatir yen wis dideteksi,,en,Lan saiki kita seneng karo kulawarga,,en,Thanks a lot,,en,Maca liyane babagan software SpyToApp,,en,About Android Spy App,,en,Pancen,,en,ana akeh bebaya sing didhelikake & amp; kita teka ing donya digital dina iki,,en,Sayange,,en,wong,,en,utamané bocah,,en,sing kepepet ing bebaya kerep banget,,en. It allows me to track GPS location and monitor mobile phones from anywhere. I am using this software to supervise my children and I realized that it is really helpful. Its features help me to better manage my children."

  • android spy app free

    Lisa G Wham

    "This software is really awesome! It has many features such as track GPS location, calls and text messages. I think it is an useful because I can supervise my husband without worrying about being detected. And now we are happy family. Thanks a lots!"

Read more about SpyToApp software

About Android Spy App?

Indeed, there are many hidden dangers open & we come across in the digital world today. Unfortunately, people, especially children, are trapped in the danger quite often. Pengin ngerti anakmu duwe dropouts,,en,kelet kanggo evils sosial,,en,Sampeyan pengin karyawan sampeyan pancene nggawe kerja keras,,en,Pengin ngerti bojomu,,en,Hubungane karo garwane sampeyan ora ana ing njaba kulawarga,,en,Carane sampeyan ngerti bebener,,en,nanging ora nggunakake kekuwatan sing ora ana manusiawi lan dilarang dening hukum,,en,SpyToApp bisa dadi pitulungan gedhe,,en,Android Spy App minangka aplikasi paling apik kanggo ngawasi pesen teks,,en,nelpon rekaman,,en,Peta GPS,,en,ngawasi whatsapp,,en,sing,,hu,aplikasi SpyToApp utamané digunakake ing kasus-kasus ing ngisor iki,,en,Nyediakake safety lan keamanan anak-anak remaja,,en,Produktivitas kerja sampeyan ing telpon seluler nggawe kemajuan,,en,Download Android Spy App,,en,Alat Best kanggo nelusuri Cell Phone,,en,Iku solusi All-In-One kanggo ngawasi lan trek telpon seluler ing Android,,en,Ing sawetara menit,,en, stick to social evils? You want your employees really do hard work? Want to know your husband / wife relationships you have unusual outside your family? How do you know the truth, but not the use of force is inhumane and prohibited by law. SpyToApp can be your biggest help.

SpyToApp - Android Spy App is the best application to monitor text messages, call recording, GPS maps, monitor whatsapp, viber, facebook, kik, ... application SpyToApp mainly used in the following cases:
- Providing safety and security of the children of your adolescence
- The productivity of your labor on their mobile phones the making progress

Download Android Spy App: Best Tool for Cell Phone Tracking

It is your All-In-One solutions to monitor and track the mobile phones on Android. In just minutes, sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal aplikasi iki Android Spy App lan miwiti ngawasi karo fitur ngawasi majeng,,en,Android Spy App kalebu ALL fitur majeng kanggo saestu njaluk sampeyan jawaban sing pengin lan pantes,,en,Android Spy Software,,en,SpyToApp sing Preventer,,en,Anak-anak biasane manggon ing donya maya lan aktivitas sing bisa dipantau luwih apik,,en,kanthi bantuan spyware ing ponsel,,en,Urip bisa kena pengaruh yen ora ana panandhang tumrap urip maya,,en,Minangka wong tuwa tansah kepengin sinau babagan aktivitas anak lan nuntun bocah ing arah sing bener,,en,SpyToApp bisa dadi kanca paling apik kanggo ngawasi anak-anak sampeyan supaya adoh saka alangan alkohol,,en,obatan,,en,cyber bullying,,en,kegiatan seksual awal,,en,utawa masalah prilaku liyane,,en. Android Spy App includes ALL it the advanced features to truly get you the answers you want and deserve.

Android Spy Software - SpyToApp a Preventer

Children usually live in a virtual world and their activities can be monitored better, with the help of the spyware on their mobile phones. Their lives may be affected if no precautions are made to their virtual life. As a parents always wanted to know about the activities of your children and guide children in the right direction. SpyToApp can be your best friend to monitor your children to stay away from the evils of alcohol, drugs, cyber bullying, early sexual activity, or any other behavior problems. Ancaman kasebut bisa nyirnakake wong-wong mau sajrone urip,,en,Bebaya ing urip bisa dicegah kanthi ngawasi lunak telpon lan sampeyan bisa ngakses kabeh aktivitas,,en,kalebu SMS,,en,Lokasi GPS,,en,nelpon log,,en,multi media sing dituduhake lan liyane liwat piranti lunak ranging iki diinstal ing ponsel,,en,tablet,,en,Apa iki Spying App Legal,,en,Sampeyan pemilik bisnis,,en,sampeyan kuwatir karyawan mbuang wektu ing situs jejaring sosial rumah sakit,,en,Utawa sampeyan pengin njaga bisnis apik lan staff pengin informasi rahasia perusahaan lagi dituduhake dening wong mengaruhi bisnis sampeyan,,en,SpyToApp mbantu sampeyan ngawasi karya tim mbatalake sing disedhiyakake dening aplikasi nelusuri SpyToApp,,en.

The danger in life can be prevented by monitoring phone software and you can access all the activities, including SMS, GPS location, call logs, shared multi media and more through this tracking software installed on the mobile phone / tablet

Is this Spying App Legal?

You are a business owner, you're worried employees are wasting their time in the hospital social networking sites. Or you want to maintain good business and the staff want any confidential information of the company is being shared by someone affect your business? SpyToApp help you monitor staff work remotely provided by SpyToApp tracking applications.

Android Spy Software - SpyToApp minangka alat sing migunani kanggo ngawasi tujuan telpon sing beda-beda lan minangka piranti lunak keamanan sing ora ngatonake ngarsane menyang panggunaan ponsel ing ponsel,,en,Sampeyan bisa malah bisa ngawasi offline liwat aplikasi lunak,,en,lan bisa nyimpen informasi babagan anak utawa pegawe kanthi cara sing paling cocok karo sampeyan,,en,SpyToApp minangka piranti lunak sing paling efektif kanggo ndelok sapa wae lan njaga atine bebas saka kabeh kuwatir,,en,Mlebu menyang situs iki lan entuk mangerteni luwih lengkap babagan fitur evaluasi piranti lunak sing utama,,en,Spy App,,en,Spy Aplikasi Kanggo Android,,en . You can even work offline monitoring through software applications, and it can keep you informed about your child or employee in a way that best suits you. SpyToApp is the most effective software to spy on anyone and keep your mind free from all worries. Log on to the site and get to know more about the features of the leading software evaluations.

Back to top

David Tech Solutions LLC +1.4089157888 contact@spytoapp.com